Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Poker (2010)
HD

Poker (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
19.04.2024, 10:06
37
0
Poker spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie și care, o dată ajunși la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care își dorește, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conștiință. Cei patru se întâlnesc la partide de poker pentru a pune țara la cale.

"Cred că subiectul e mai actual ca niciodată și reflectă întocmai realitatea - mai ales cea politică - a României de astăzi", declară regizorul.

O producție MediaPro Pictures, filmul Poker prezintă imoralitatea și intrigile ascunse ale liderilor societății, care au creat o junglă cotidiană unde legile sunt făcute de cei care dețin puterea. Astfel, jocurile la nivel înalt nu sunt mai mult decât o partidă de poker în care câștigă cel care știe să tragă o cacealma la momentul potrivit.

Titel, Horia, Claudiu si Marcel sunt patru prieteni care joaca poker in mod regulat inca din liceu. Multi ani mai tarziu, Claudiu, senator proaspat divortat, isi asteapta prietenii in Snagov impreuna cu Monica, tanara lui amanta. Primii ajung Titel si Horia. Dintr-o discutie inofensiva se ajunge in scurt timp la dezvaluiri nu tocmai curate.Toti cei trei sunt invidiosi pe absentul Marcel, ajuns arhitect de succes in SUA. Titel vrea si el sa fie senator, si da mita in toate directiile ignorand faptul ca actiunile lui ii pun postul lui Claudiu in pericol. Discutia se incinge, se trece la santaje si la amenintari, iar Horia incearca sa-si impace prietenii.Spre final cei trei afla cu stupoare ca Marcel nu lipseste intamplator, iar frumoasa Monica e mai mult decat o biata amanta de senator.

HD Poker (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)