Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Parfumul verde (2022)
HD

Parfumul verde (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Le parfum vert - The Green Perfume
  • Gen: Mister, Filme 2022, Filme frantuzesti, Comedie, Crimă
  • Actori: Sandrine Kiberlen, Vincent Lacoste, R. D. Fogler, Leonie Simaga, Arie Vorthalter, Jenna Thiam, Alexander Steiger, Lucie Gallo, Pascal Reneric, Tom Chabrol
  • Regie: Nicola Pariset
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franța, Belgia
0 Voturi
03.06.2023, 22:40
233
0
Principalul suspect este Martin, membru al trupei și prieten apropiat al regretatului actor. Legătura sa directă cu victima atrage atenția poliției și, în curând, Martin se află în centrul anchetei. Cu toate acestea, când începe să-și dea seama că nu numai poliția îl urmărește, ci și o organizație misterioasă numită "spiritele verzi", viața lui se transformă într-un adevărat coșmar.

Spiritele verzi sunt un grup misterios și violent care are propriile scopuri și motive. Încep să-l urmărească pe Martin, lăsând în urmă semne și indicii misterioase. Organizația se joacă cu mintea lui, alimentându-i paranoia și făcându-i îndoielile cu atât mai reale. Martin este forțat să acționeze la marginea propriei sale minți pentru a rezolva misterul "spiritelor verzi" și pentru a-și dovedi nevinovăția.

În timpul anchetei, Martin dezvăluie secretele întunecate ale trupei și află despre relațiile ascunse și intrigile dintre membrii săi. Întâlnește oameni care au informații despre" spiritele verzi " și îl ajută în călătoria sa periculoasă printr-un labirint de intrigi teatrale și ghicitori mistice.

HD Le parfum vert - The Green Perfume Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar