Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Battle at Lake Changjin 2 (2022)
HD

The Battle at Lake Changjin 2 (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
13.08.2022, 23:59
1143
0
Este cel mai scump film de război chinezesc și arată prima victorie a Armatei Populare Chineze asupra trupelor americane. Filmul spune povestea a doi frați Bailey care au luat parte la bătălia de la lacul de acumulare Chosin din Coreea, când 9 divizii chineze au înconjurat două divizii americane, le-au învins și i-au forțat să se retragă pe mare. Mii de figuranți, zeci de tancuri și multe, multe explozii.
La sfârșitul lunii noiembrie 1950, comandantul celei de-a șaptea companii „Punch” a armatei a noua, Wu Quanli, vine acasă în vacanță. A luptat în Coreea, unde și-a pierdut fratele mai mare Wu Baili în luptă. După ce și-a văzut părinții și fratele mai tânăr și agitat Wu Wanli, chiar a doua zi pleacă înapoi la cartierul general al armatei, promițând că se va întoarce în primăvară și își va construi o casă.
Pe 15 septembrie 1950, peste 70.000 de soldați americani au debarcat la Inchon pentru a sprijini Coreea de Sud, care aproape că pierduse războiul în fața comunistei Coreei de Nord. Cu un atac puternic, americanii returnează teritoriile și deja pe 28 septembrie trec granița paralela 38. Taiwan găzduiește cea de-a 13-a Forță Aeriană a SUA. Generalul MacArthur promite că va lua Phenianul de Ziua Recunoștinței.
China se confruntă cu o alegere dificilă - să intre sau nu în război cu Statele Unite? China este disprețuită pe arena internațională, respectul poate fi obținut doar în luptă, iar Mao Zedong decide să se opună Statelor Unite.
Brusc, prima divizie a US Marine Corps aterizează în portul Wonsan. Comandantul diviziei, generalul Smith, conduce 25.000 de soldați ai săi spre vest, spre lacul de acumulare Chosin și Phenian. Compania lui Wu Quanli este transferată în această zonă periculoasă.
Planul comandamentului chinez este simplu - să încercuiți trupele americane despărțite de forțele principale și să le învingeți. Chiar înainte de plecare, Wu Quanli este predat un recrut - fratele său mai mic Wu Wanli. Bărbatul insolent a fugit de părinții săi și vrea să lupte. Creșterea lui este făcută de luptătorii companiei: Yu Congzhong, comandantul primului pluton și comandantul de artilerie Lei, care acționează ca maistru pentru tânăra reaprovizionare. În fața lor este o luptă acerbă între pietre și zăpadă cu un adversar superior din punct de vedere tehnic.
Invităm toți oaspeții să vizioneze filmul onlinebătălia de la lacul changjin online (Zhang jin hu zhi shui men qiao) 2022 gratuit la calitate HD (720p) pe telefon, computer, SmartTV

HD Water Gate Bridge 2022 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)