Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Instant Daddy (2023)
HD

Instant Daddy (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Gerald Napoles, Ryza Cenon, Althea Ruedas, Danita Paner, Jao Mapa, Nikko Segal, MC Kalakian, Nikko Manalo, Benjamin Manalo
  • Regie: Crisanto B. Aquino
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA, Filipine
0 Voturi
26.01.2024, 19:25
38
0
Licențiatul Val Rojas găsește că viața lui se schimbă dramatic când devine brusc tatăl micuței Mira. Mama fetei dispare, iar acum Val se confruntă cu sarcina dificilă nu numai de a se înțelege pe sine, ci și de a stăpâni arta paternității.

Această întorsătură neașteptată îl obligă pe Val să-și regândească prioritățile și valorile. El se confruntă cu provocările îngrijirii unui copil mic și învață bucuriile și dificultățile paternității. În această călătorie, el învață abilitățile de grijă, răbdare și iubire, realizând că a fi tată nu este doar un rol, ci și o sursă de sens de nedescris în viață. Micuța Mira devine pentru Val inspirația foarte strălucitoare care îl schimbă și umple viața cu un nou sens.

HD Instant Daddy (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1