Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Destroy All Neighbors (2024)
HD

Destroy All Neighbors (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme SUA, HD, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Thomas Lennon, Kumail Nanjiani, Alex Winter, John Daly, Randy Heller, Jonah Ray, Phil Hendry, Charles S. Kim, Ryan Kattner, Kiran Deol
  • Regie: Josh Forbes
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
12.01.2024, 20:45
158
0
În lumea rock and roll-ului, unde fiecare acord îți poate decide soarta, Matt, un muzician rock fermecător cu un viitor strălucit, se confruntă cu coșmarul unui iubitor de muzică din care nu există nicio scăpare. Într-o zi obișnuită, cufundat în lumea muzicii sale și concentrându-se pe noul său hit, Matt devine fără să vrea un ucigaș. Victima lui? Vlad, un vecin excentric care, după cum s-a dovedit, nu era doar un vecin, ci și un demon trimis direct din iad.

Când trupul lui Vlad devine o parte integrantă a apartamentului lui Matt, încep evenimente ciudate și înfiorătoare. Impresia că Vlad continuă să trăiască între zidurile casei devine din ce în ce mai reală. Muzica pe care o cântă Matt începe să sune distorsionată, iar instrumentele lui încep să cânte de la sine. Vecinii încep să dispară, iar în apartamentul lui Matt se aud șoapte și sunete ciudate, care amintesc de o prezență de rău augur.

În fiecare zi, Matt simte că nebunia îl prinde din ce în ce mai mult. El înțelege că, pentru a se salva pe sine și pe cei din jur, trebuie să descopere secretele trecutului lui Vlad și să găsească o modalitate de a scăpa de influența lui demonică. Într-o cursă împotriva timpului și a propriei minți, Matt trebuie să treacă printr-un lanț de evenimente teribile pentru a distruge tot ce are legătură cu Vlad înainte ca apartamentul său să devină ultimul loc pentru toți vecinii.

„Destroy All Neighbours” este un hibrid palpitant și neobișnuit de comedie și horror, care îl va face pe spectator să-și țină unghiile până la ultimul cadru.

HD Destroy All Neighbors (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)