Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Corner Office (2023)
HD

Corner Office (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Mister, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Jon Hamm, Danny Pudi, Sarah Gadon, Christopher Heyerdahl, Allison Riley, Bill Marchant, Kimberly Shoniker, Sean MacDonald, Conor Stinson O'Gorman, Veena Sud și alții
  • Regie: Joachim Buck
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
02.04.2024, 11:46
49
0
Orson este un nou angajat la companie care este foarte nemulțumit de dezordinea locală: colegii nu respectă îndatoririle de serviciu și programul de lucru. Este o persoană obișnuită să respecte regulile și rutina zilei, așa că atunci când se află în haos, bărbatul întâmpină unele dificultăți. Aproape imediat, atmosfera dominantă începe să interfereze cu procesul de lucru al lui Orson. Într-o zi, în pauza de prânz, se plimba prin birou și din greșeală a dat peste un birou gol. De curiozitate, deschide ușa și se minune de cât de luxos este: interiorul modern și mobilierul scump. Apoi decide să-și petreacă zilele de lucru aici, pentru ca nimic să nu-i distragă atenția. La un moment dat, bărbatul le spune altor angajați că a descoperit un loc nou, doar că ei asigură că un astfel de birou nu a existat niciodată.

HD Corner Office (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)