Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Confort nordic (2023)
Trailer

Confort nordic (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Northern Comfort (2023)
  • Gen: Filme englezesti, Filme Germania, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf, Nick Blakeley
  • Regie: Hafsteinn Gunnar Sigurðsson
  • Traducere: Engleză
  • Tara: Islanda, Marea Britanie, Germania
0 Voturi
25.07.2023, 16:13
355
0
"Northern Comfort" sporește teama de a zbura spre înălțimi amețitoare, întunecate, comice într-un film nou dubios din punct de vedere moral, uneori de succes, de la co-scenaristul și regizorul lui Hafstein, Gunnar Sigurdsson. Cine nu iubește o poveste bună despre un grup de străini forțați să participe la un scenariu complex împotriva voinței lor? Deși filmul poate să nu fie plin de surprize și nu se potrivește cu unii dintre frații săi mult superiori, m-am distrat cu această ciudată încântare Islandeză.
Sarah (Lydia Leonard) nu vrea nimic mai mult decât să-și mulțumească familia și să zboare cu ei. Astfel, ea se găsește într-un program extins de înaltă clasă de frică de zbor, frumos intitulat "fearless Pilot". Când un instructor competent și informat se dovedește a fi bolnav și dublura ei mult mai mică, Charles (Simon Magnonda), ajunge în locul ei, totul este pregătit pentru o catastrofă de proporții epice. Probabilitatea ca avionul să se prăbușească efectiv este de 1 din 12 milioane, dar unii participanți la această clasă par să fie convinși că șansele sunt mult mai mari. Celebrul scriitor Edward (Timothy Spall), influențatorul enervant Coco (Ella Rumpf) și mâna ei dreaptă, inventatorul aplicației, Alphonse (Sverrir Gudnason) completează echipa pestriță pregătită pentru ultimul test din programul fearless Flyer.
Următorul pe ordinea de zi este un zbor de la Londra la Islanda; turbulențele și vărsăturile de proiectile fac ca călătoria acolo să nu fie deloc magică. Am văzut această comparație destul de des pe Twitter și Letterboxd și trebuie să fiu de acord: confortul Nordic este similar cu situația de reducere a triunghiului tristeții/Ruben Ostlund. Ambele filme, mai ales în momentele sale mai bizare și pregătirile pentru trimiterea personajelor principale într-o destinație necunoscută, au asemănări care atrag "confortul Nordic" foarte nefavorabil în comparație. Cu toate acestea, de îndată ce grupul află despre întârzierea zborului de 9 ore și este forțat să caute un loc în apropiere În vremea Islandeză neiertătoare, filmul se mișcă și se dezvoltă într-un mod uimitor.
Există mai multe imagini ciudate în Northern Comfort, inclusiv, printre altele: Lingerea unui loc chel, un peisaj de furtună înghețată, un taxi răsturnat și o capcană într-o cameră de hotel. Cu toate acestea, ar putea împinge limitele mult mai departe decât ceea ce s-a realizat. Personajele par mai mult ca caricaturi goale decât complet formate, iar concluzia finală pare cu siguranță pe jumătate coaptă și ușor neimpresionantă. Când confortul Nordic funcționează cel mai bine, comedia se dovedește în forma sa originală. Zborul unui avion pentru a scăpa de farmecul său se va dovedi inutil — în ciuda unor defecte evidente, Northern Comfort este un efort interesant care promite Hafstein Gunnar Sigurdsson wild things.

HD Northern Comfort (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar