Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Chernobyl (2021)
HD

Chernobyl (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.01.2024, 02:49
105
0
Intriga vorbește despre viața unui tip sovietic obișnuit, al cărui nume este Alexey Karpushin. Lucrează ca pompier în orașul Pripyat și nu este diferit de prietenii sau colegii săi. Deși, Alexey a început recent să se gândească la viața lui viitoare, să-și facă planuri mai lungi decât pentru weekend. Comportamentul său a fost influențat de dragostea lui pentru coafora Olya. În trecutul îndepărtat, au încercat deja să construiască o relație, dar acum Alexey a decis să nu-și piardă șansa și să nu repete greșelile trecute. Karpushin va trebui să găsească o limbă comună cu fiul Olgăi și să se mute la mare cu întreaga familie nou formată.

Dar accidentul de la centrala nucleară de la Cernobîl pune sub semnul întrebării toate planurile și viețile celor dragi lui Alexei. Arderea spontană a reactorului promite moartea tuturor locuitorilor care se află în apropierea zonei de incendiu cu radiații. Dar nu se termină aici. O explozie a celui de-al doilea reactor este posibilă și, potrivit oamenilor de știință, va fi mult mai puternică decât primul. Personajul principal merge în epicentrul tragediei de la centrala nucleară de la Cernobîl. El stinge focul, dar aceste eforturi nu sunt suficiente. Și apoi pompierul se scufundă sub reactor pentru a scurge apa din rezervor. Acum, viața și sănătatea a mii de oameni depind de Alexey Karpushin. Urmărește filmul Chernobyl online 2021 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Cernobîl, 1986 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar