Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Gheara de fier (2023)
HD

Gheara de fier (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Iron Claw (2023)
  • Gen: Dramă, Sport, Filme SUA, HD, Filme 2023, Biografic
  • Actori: Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Maura Tierney, Holt McCallany
  • Regie: Sean Durkin
  • Traducere: Subtitrat
2 Voturi
13.03.2024, 13:12
114
0
Viața lui Jack Adkisson a fost întotdeauna indisolubil legată de sport. A jucat fotbal profesionist de mulți ani. Cu toate acestea, mutarea în Canada nu numai că i-a schimbat viața, ci l-a făcut și pe Jack un adevărat star al sportului. În Canada l-a întâlnit pe luptătorul Stu Hart, care l-a invitat pe Jack înalt și puternic să-și încerce mâna la lupte. Jack vine cu pseudonimul Fritz von Erich și începe să cucerească inelul. El devine în curând o adevărată vedetă a luptei și fondatorul dinastiei Von Erich. Fiind tată a șase fii, Jack i-a introdus în antrenament încă de la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, doar patru au reușit să obțină succes în ring - Carrie, David, Mike și Kevin. Acești patru au fost cei care nu numai că au continuat munca tatălui lor, dar au și putut să-și scrie numele în istoria luptei mondiale. Dar au avut de ales? De mici, băieții au fost nevoiți să se antreneze din greu, petrecându-și aproape tot timpul în sală.

Multiplu campion, Jack și-a dorit ca copiii săi să atingă înălțimi mari în sport. După ce și-a încheiat cariera sportivă, s-a concentrat complet pe antrenarea fiilor săi, transformându-i în adevărați campioni și regi ai ringului. Și Jack a reușit să-și găsească un înlocuitor demn. Timp de câteva decenii, frații Von Erich nu au avut egal în ring, dar era această faimă atât de importantă pentru ei? Urmărește filmul Fullmetal online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD The Iron Claw (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)