Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Avatar 2: Calea apei (2022)
HD

Avatar 2: Calea apei (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
9 Voturi
25.12.2022, 17:11
3031
0
Personajul principal, pe nume Jack, a ajuns într-o situație incredibilă, ceva la care nu s-a putut gândi. Odată ajuns într-un scaun cu rotile, după o rănire gravă, viața i-a fost condamnată. Acum nu mai avea nevoie decât de băutură, care în mod constant îl cobora doar în fața societății. Dar s-a întâmplat ceva ireparabil, fratele geamăn al lui Jack moare din mâna tâlharilor, iar misiunea avatarului rămâne neterminată. În curând este invitat să viziteze Pandora, unde poate termina afacerea fratelui său și poate câștiga bani.

Se pare că nu are ieșire, iar fostul militar decide să meargă să ducă la bun sfârșit misiunea fratelui său. La fața locului, încep să-l antreneze, iar după câteva zile, el controlează corpurile unui avatar, dezvoltarea oamenilor de știință, care îi copiază pe nativii locali. Deja la primul zbor pentru mostre, Jack este în pericol. Dar întâlnește o frumusețe locală, precum și fiica liderului tribului local. Acesta este ceea ce îi oferă șansa de a deveni al său, pentru străini. Reușește imposibilul și trebuie să susțină locuitorii planetei Pandora.

HD Avatar: The Way of Water (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar