Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Wonka (2023)
HD

Wonka (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
28.01.2024, 18:56
874
0
Această poveste fascinantă povestește despre un tânăr Willy Wonka, viitorul proprietar al celei mai uimitoare fabrici de ciocolată din lume. Călătoria lui Willy începe în copilărie, când află pentru prima dată despre existența unor creaturi misterioase și amuzante cunoscute sub numele de Oompa-Loompas. De-a lungul filmului, tânărul Willie își va explora pasiunea pentru ciocolată și minuni, precum și va învăța să aprecieze curajul și prietenia.
Willy Wonka este un băiețel cu o imaginație vie și o dragoste nelimitată pentru dulciuri. Familia lui este cunoscută pentru rețetele sale delicioase de ciocolată, iar Willie visează să-și continue tradițiile. Când Willy află despre misterioasa fabrică de ciocolată, închisă străinilor, inima lui este plină de sete de aventură. El decide în secret să meargă în căutarea fabricii și să-i dezvăluie secretele.

În timpul călătoriei sale, Willy se confruntă cu diverse dificultăți și provocări. Marele ciocolatier care conduce fabrica este strict și misterios. Dar cel mai neașteptat lucru pentru Willy este să cunoască Oompa-Loompas – creaturi amuzante și mici care îl ajută pe marele ciocolatier în producția de dulciuri. Oompa-Loompas trăiesc într-o fabrică și fiecare dintre ei are propria abilitate și talent unic.
La început, Willie simte o anumită stânjenire și nedumerire în legătură cu aceste creaturi ciudate, dar treptat prejudecățile sale dau loc respectului și înțelegerii. Cu ajutorul simțului umorului și al inimii deschise, Willie se împrietenește cu Oompa-Loompas și învață despre tradițiile și obiceiurile lor uimitoare.

În timpul aventurilor sale, Willy Wonka își dă seama că Fabrica de ciocolată nu este doar un loc în care sunt create dulciuri. Acesta este un loc în care visele devin realitate, unde prietenia și asistența reciprocă sunt valori cheie. Împreună cu Oompa-Loompas, Willy va dezvălui secretele fabricii de ciocolată, va deveni un adevărat maestru în arta de a crea minuni de ciocolată și va deschide fabrica către întreaga lume pentru a-și împărtăși bucuria și comorile dulci.

HD Wonka (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1