Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cu toții sunt bine (2009)
HD

Cu toții sunt bine (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Everybody's Fine (2009)
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Filme italiene, Aventuri
  • Actori: Robert De Niro, Kate Beckinsale, Sam Rockwell, Drew Barrymore, Lucian Maisel, Damian Young, James Frain, Melissa Leo, Katherine Moennig, Brendan Sexton III
  • Regie: Kirk Jones
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Italia
0 Voturi
18.03.2024, 19:16
39
0
Frank Good este un bărbat de vârstă mijlocie care duce o viață destul de fericită. Dar calmul lui s-a încheiat în momentul în care, în mod neașteptat pentru toată lumea, soția lui a murit. Din acel moment, totul în jurul lui s-a schimbat și a rămas complet singur. Copiii au crescut de mult, iar acum promit doar să vină în vizită, dar nu se grăbesc să vină. Toată lumea are acum o viață de adult complet diferită, cu propriile probleme. Bărbatul a fost bucuros să meargă el însuși la ei, dar din cauza unor probleme cardiace, medicii i-au interzis să planifice orice zbor.

Dar Frank decide totul altfel, așa că își face bagajele și pleacă la aeroport. Inițial, se îndrepta spre New York pentru a-și vizita fiul, dar nu l-a găsit acasă. Acum este în drum spre Chicago, unde locuiește fiica lui. Dar nici acolo nu erau foarte fericiți de el, pentru că Amy acumulase multe probleme diferite, despre care tăcea mereu. Apoi, a decis să meargă la cel de-al doilea fiu al său în Denver, dar s-a dovedit că el își mințea în mod constant tatăl cu privire la realizările sale și nu era chiar un muzician de succes, așa cum le-a spus tuturor. A patra oprire este Los Angeles, unde locuiește a doua fiică. Era sigur că măcar cineva din familie nu minte, dar era dezamăgit.

Ajuns înapoi acasă și foarte îngrijorat de tot ce a văzut, inima i s-a scufundat. Începe să reflecteze asupra modului în care și-a trăit viața și a greșelilor în care copiii îl tratează astfel. Nu mai are mult timp, dar decide să repare totul.

HD Everybody's Fine (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)