Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The King's Man: Începutul 2021
HD

The King's Man: Începutul 2021 subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
09.02.2022, 10:29
6607
0
King's Man Începutul film online gratis hd, prequel-ul serialului de acțiune de spionaj de mare succes al lui Matthew Vaughn, își propune să extindă MCU, oferindu-ne povestea de fundal a celei mai elegante agenții de informații. În centrul complotului va fi Conrad (Harris Dickinson), unul dintre primii și cei mai talentați agenți din istoria organizației, tânărul și obrăzniciul fiu al ducelui de Oxford. La fel ca mulți dintre prietenii săi, a visat să slujească pentru binele Angliei, dar în cele din urmă a fost atras în lumea secretă a spionilor și a asasinilor.

Da, chiar dacă acțiunea filmului se va desfășura în timpul primului război mondial, nu vă așteptați de la el nici măcar un indiciu de acuratețe istorică. Dar ne vom putea bucura de carismaticul și complet înnebunit Grigory Rasputin interpretat de Rhys Ivans. Distribuția indecentă de acțiune și aventură include și Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Charles Dance, Stanley Tucci și Tom Hollander.

După mai multe amânări, King's Man Începutul urmează să fie lansat în Rusia pe 13 ianuarie 2022.

HD The King's Man 2022 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar