Metalocalypse: Army of the Doomstar (2023)
HD

Metalocalypse: Army of the Doomstar (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Muzical, Filme SUA, Animaţie, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Brendon Small, Tommy Blacha, Victor Brandt, Stephen 'Thundercat' Bruner, Regele Diamant, Mark Hamill, Kirk Hammett, Jon Hamm, Scott Ian, Amy Lee, Malcolm McDowell, Juliet Mills, Laraine Newman, Raya Yarbrough, Livia Zita
  • Regie: Brendon Small
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
0 Voturi
26.08.2023, 14:02
110
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
În lumea întunecată a metalului și magiei, Dethklok band este pe punctul de a testa cel mai periculos. După ce l-au salvat pe Toki de răzbunare și l-au învins pe Masked Metal Killer, trupa anunță noul lor turneu. Dar demonii trecutului îl bântuie pe Nathan, care este chinuit de amintirile sinuciderii șocante a lui Magnus Hammersmith.

În mijlocul tuturor acestor lucruri, Toki se confruntă cu traume emoționale severe, ceea ce pune trupa pe punctul de a se dezintegra. În acest moment, generalul Crozier, care se afla în ghearele creaturii mistice Salasia, încearcă să avertizeze lumea despre pericolul iminent. Dar planurile sale sunt distruse rapid când Salasia încearcă să posede un alt membru al grupului - William Murderface.
Pe măsură ce misteriosul Doomstar se apropie de pământ, distrugând tot ce-i stă în cale, Dethklok își dă seama că numai ei pot împiedica sfârșitul lumii. Sub conducerea lui Edgar Jomfru și cu ajutorul fanilor lor loiali, sunt gata să lupte cu oricine îndrăznește să le stea în cale.

HD Metalocalypse: Army of the Doomstar (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1