Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024)
HD

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
28.01.2024, 04:13
290
0
Acțiunea are loc în timpul domniei împăratului Taisho. În perioada postbelică, Japonia se află într-o situație economică deplorabilă, în care fiecare locuitor lucrează din greu în folosul imperiului. Tanjiro Kamado este cel mai mare bărbat din familie, în ciuda faptului că încă nu a absolvit școala. Pe umerii lui i-a căzut povara grea de a fi susținător de familie, lucru căruia abia îi poate face față din cauza vârstei sale fragede. Încărcat până la refuz cu cărbuni, adolescentul face plimbări istovitoare în oraș și înapoi în sat, fără a-și cruța sănătatea. Banii pe care îi câștigă abia îi sunt suficienți pentru hrană și nevoi de bază, dar, crescând în vremuri grele, nu este obișnuit să dispere.

Într-o scurtă zi de iarnă, băiatul a rămas până târziu la piață și, pentru a nu se întoarce acasă prin întunericul de nepătruns al pădurii nopții, a rămas peste noapte cu un orășean prietenos. Bătrânul l-a avertizat pe oaspete despre pericolul acestor locuri, pline de demoni canibali răi, dar nu a luat în serios cuvintele nebunești. Întors acasă dimineața, adolescentul s-a convins cu ochii săi de veridicitatea legendelor groaznice. Întreaga lui familie, sfâșiată în bucăți, zăcea într-o baltă continuă de sânge, cu o mină de groază înghețată pe față. Din fericire, sora lui Nezuko mai dădea semne de viață. Aruncând fata pe umeri, umplându-i plămânii cu aer rece, tipul s-a grăbit la doctor, dar și-a calculat greșit puterea și a căzut de pe stâncă. Sora, care și-a recăpătat cunoștința și a fost infectată cu o entitate demonică, și-a atacat fratele, dar nu a reușit să-și omoare persoana iubită. După ce a trăit evenimente teribile, Tanjiro a jurat răzbunare devenind un vânător de demoni.

HD Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1