Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Țestoasele Ninja Haosul mutanților (2023)
HD

Țestoasele Ninja Haosul mutanților (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
24.08.2023, 21:57
754
0
Civilii unui oraș mare au trecut prin momente foarte dificile în ultima vreme și chiar au nevoie de eroi adevărați chiar acum. New York s-a dovedit a fi complet acoperit de un voal dens de întuneric complet impenetrabil, care este tocătorul împreună cu întregul său clan criminal. Ticălosul cu o prindere a morții exercită un control total asupra tuturor tipurilor de autorități ale orașului, de la ofițerii de aplicare a legii până la cea mai înaltă conducere politică. Nici cel mai mic decalaj din viitorul previzibil nu a fost complet trecut cu vederea până când cei patru curajoși frați ninja respinși complet au decis să preia cazul, ridicându-se din catacombele de canalizare.

Oamenii nici măcar nu bănuiau despre existența eroilor de mult timp, dar vălul misterului începe să cadă în timp. Acum, frații disperați, pentru a salva metropola și a dezvălui planul diabolic al forțelor întunecate, vor trebui să acționeze mână în mână cu un jurnalist disperat al unui canal de știri popular și cu ea, fără a se îndepărta de ea

HD Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)