Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Taken 3: Teroare în L.A. (2014)
HD

Taken 3: Teroare în L.A. (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Taken 3 (2014)
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme frantuzesti, Crimă
  • Actori: Famke Janssen, Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace, Sam Spruell, Dougray Scott, Don Harvey, Dylan Bruno, Leland Orser, David Warshofsky
  • Regie: Olivier Megaton
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franta
1 Vot.
04.02.2024, 21:45
54
0
Ei bine, Brian Mills (Liam Neeson) nu se poate odihni liniștit la pensie: fie fiica lui va fi răpită la Paris, fie soția lui la Istanbul, iar Brian va trebui să ia rap-ul.

Și aici vine un nou atac. Fosta soție a lui Mills, Lenore (Famke Janssen) s-a tot plâns fostului ei soț de actualul ei soț, Stuart (Dougray Scott): un bărbat cu aspect urât, cu ochi nebuni și adânci. Adevărat, bărbatul cu ochi neplăcut era foarte, foarte bogat, ceea ce la început a înseninat oarecum melancolia lui Lenore.

Așa că s-a plâns și s-a plâns, apoi la un moment dat a fost aruncată în locuința modestă a lui Mills cu gâtul tăiat, dar nu mai sângera - se pare că și-a sângerat pe al ei la Istanbul, unde a trebuit să sângereze vreo cinci ore, nu. mai puțin, până când Brian i-a spulberat pe următorii trei sute de spartani albanezi.

Desigur, exact două minute mai târziu poliția s-a gândit la Mills și a încercat să-l aresteze – ha ha, am spus imediat eu și pisica Bagel, pentru că știm aceste arestări.

Bătrânul ofițer de informații nu ne-a dezamăgit: a împrăștiat polițiștii ca niște pisoi orbi, s-a contopit în canalizare, a ieșit din ea - și haideți să investigăm cine l-a încadrat și de ce.

Urmele vor duce, slavă Domnului, nu la albanezi. Urmele vor duce la ruși - la Oleg Vasilyevich Malankov, căruia Stewart îi datorează o sumă mare de bani, așa că Oleg Vasilyevich va ucide și răpi pe scară largă, în rusă, membri ai familiei lui Stewart, dacă, bineînțeles, nu intervine Mills. Și el, desigur, va interveni - este un bătrân atât de agitat.

Primul „Ostatic” nu a fost nicidecum o capodopera: Luc, știi, Besson, a avut mâna lui răutăcioasă pe scenariu, așa că a fost multă prostie acolo, nu copilărească. Dar imaginea a fost scoasă de bătrânul Liam Neeson, care anterior cumva nu putea juca deloc băieții duri, dar aici părea să funcționeze destul de bine, în ciuda idioției scenariului.

Primul film, cu o investiție de 25 de milioane de dolari, a adus peste 200 de milioane de dolari, așa că era clar că Mills nu se va odihni prea mult la pensie.

Al doilea film „Taken 2” a fost de fapt o capodoperă, pentru că nu am văzut niciodată un scenariu mai cretinos nici măcar de la Besson - a fost ceva uimitor. Și am presupus că astfel de prostii ar aduce taxe și mai serioase decât prima parte - într-adevăr, 374 de milioane de dolari cu un buget de 45 de milioane de dolari (doar că taxa lui Neeson a crescut rapid la douăzeci și tot nu s-au deranjat).

Așteptam cu nerăbdare al treilea „Ostatic”. Mi-a fost dor de albanezi, mi-a fost dor de cretinismul extrem al scenariilor lui Besson, am vrut să văd cum din nou Mills nu putea fi ucis nici pe drum, nici de un zgârie-nori. Haide, Besson, haide, pisica Bublik și cu mine am strigat și am aruncat pistoale cu plasmă în aer.

Și a ieșit al treilea „Ostatic” și l-am urmărit și asta este ceea ce trebuie să vă spunem...

Dezamăgit. Nu că ar fi fatal - Besson nu și-a pierdut idioția de semnătură. Cu toate acestea, au pierdut fosta lejeritate nesăbuită a celui de-al doilea „Ostatic”.

În primul rând, albanezii răi au fost înlocuiți cu ruși răi. Și asta e o lovitură sub centură, pentru că rușii răi au primit deja mult mai mult decât albanezii răi și, în plus, după cum știți, marele egalizator s-a ocupat deja de rușii răi.

În al doilea rând, prostia scenariului a trecut de la nemărginit, ca în partea a doua, la acțiune moderată de Hollywood. Adică, există destulă casă de nebuni acolo, dar există exact aceeași cantitate ca în filmele obișnuite de acțiune de la Hollywood. Când ai văzut ultima dată un film inteligent de acțiune de la Hollywood? Ce vrei să spui? Acel „film inteligent de acțiune de la Hollywood” este un oximoron? Ei bine, da, sunt complet de acord.

Așadar, aici toate acestea sunt amestecate în proporțiile obișnuite de la Hollywood, inclusiv tehnica lor preferată, când la final toate cărțile sunt dezvăluite și acolo se dovedește că în loc de cărți există bețe de chibrit, pentru că intriga complotului de la sfârșit până la început nu rezistă criticilor.

HD Taken 3 (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1