Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Suzume (2023)
HD eng

Suzume (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
08.05.2023, 20:50
2411
0
Acțiunea din complotul anime-ului are loc pe o insulă japoneză numită Kyushu. Într-un mic oraș liniștit trăiește o eroină al cărei nume este Suzume. Este o fată dulce, modestă și timidă. Vrea să fie ca alți oameni. Nu vrea să ajungă la înălțimi mari. Cu toate acestea, ea nu s-a amestecat cu mulțimea. Într-o zi a întâlnit un tânăr. A rătăcit mult timp în lume. El trebuie să aibă o ușă, care are proprietăți speciale. Eroina a luat o decizie neașteptată. Voia să ajute o nouă cunoștință. A început să acționeze împreună cu căutătorul.

Acum erau prieteni de nedespărțit. Apoi am aflat că ușa este un artefact antic. Dar are multă putere. Are o proprietate importantă. Cu ajutorul acestei uși, se deschid pasaje care vă permit să intrați într-o altă dimensiune. După o căutare amănunțită, cei doi călători au ajuns la un templu abandonat. Era într-o pădure destul de densă. Se părea că povestea ajunsese la sfârșit. Suzume cu toate acestea,

HD Suzume no tojimari (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1