Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Stealth - Pericol invizibil (2005)
HD

Stealth - Pericol invizibil (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Josh Lucas, Jessica Biel, Jamie Foxx, Sam Shepard, Richard Roxburgh, Joe Morton, Ian Bliss, Ebon Moss-Bachrach, Michael Denkha, Rocky Helton și alții
  • Regie: Rob Cohen
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.04.2024, 10:06
36
0
Trei piloți ai Marinei acceptă un vehicul aerian fără pilot inovator, inteligent artificial, de la Marina SUA. Eddie este un tip de aeronavă fără pilot, capabil să rămână invizibil pentru radarele inamice datorită tehnologiei stealth cu care a fost dezvoltat. Piloții profesioniști trebuie să-l învețe pe Eddie să se comporte competent în condiții de luptă. Cu toate acestea, se întâmplă probleme. În timp ce se întoarce de la o operațiune finalizată cu succes, Eddie este lovit de fulger. Eddie se întoarce la datorie, dar toate abilitățile și setările lui sunt doborâte, iar el, ca un bărbat, începe să-și arate temperamentul. Acum experții nu au idee cum să facă față incontrolabilului Eddie. Dar poate sparge orice sistem de apărare... Vor reuși profesioniștii care au inteligență naturală să-l învingă pe Eddie - o inteligență artificială, dar totuși foarte periculoasă și imprevizibilă?

HD Stealth - Pericol invizibil (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)