Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Smugglers - Milsu (2023)
HD

Smugglers - Milsu (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme China, Filme japoneze, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Kim Hye-soo, Yeom Jung-ah, Cho In-sung, Ko Min-shi, Park Jung-min, Kim Jong-soo, Kim Jae-hwa, Park Kyung-hye, Lee Jin-hee
  • Regie: Ryu Seung-wan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Coreea de Sud
0 Voturi
28.11.2023, 19:33
100
0
Satul sud-coreean Guncheon, situat pe malul mării, a fost martor la povestea a două tinere, Chun Ja și Jin Sook. În timp ce fac scufundări, ei extrag alge valoroase pentru fabrica locală de conserve, unde lucrează toți sătenii. Cu toate acestea, nenorocirea îi lovește atunci când fabrica este închisă, lipsind localnicii de locurile de muncă. Spre deosebire de ceilalți, Chun Ja și Jin Sook nu își pierd speranța, hotărând să continue să colecteze alge marine și să le vândă acum contrabandiștilor. Smugglers (dramă 2023) online în voce rusă.
În fiecare zi prietenii devin din ce în ce mai experimentați în această afacere ilegală. După ce au făcut față dificultăților, își organizează propria bandă, atrăgând restul locuitorilor din Kuncheon. Datorită întreprinderii și ingeniozității lor, satul, cândva liniștit și calm, se transformă într-un loc violent în care se desfășoară ciocniri între diverse clanuri criminale.

HD Smugglers - Milsu (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)