Sisu (2022)
HD

Sisu (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Sisu
  • Gen: Război, Filme 2022, Acţiune
  • Actori: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo
  • Regie: Jalmari Helander
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Finlanda
2 Voturi
20.05.2023, 12:53
1676
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Fostul soldat Yakubi a plecat în Laponia, sperând să găsească un loc de muncă, dar a găsit ceva mult mai valoros - o mină de aur. El a fost convins că acest lucru i-ar putea schimba viața și a decis să meargă în oraș pentru a vinde aurul pe care l-a găsit și a începe o nouă viață. Cu toate acestea, pe parcurs, planurile sale au fost zădărnicite când s-a întâlnit cu SS-ul german Obersturmfuhrer Gerd Muller, care era, de asemenea, interesat de o mină de aur.

Yakubi a încercat să scape de Muller, dar s-a trezit implicat într-un joc periculos. Muller era periculos și violent și a înțeles că nu numai viața lui era în joc, ci și aurul pe care l-a găsit. Yakubi a înțeles că trebuie să acționeze rapid și înțelept pentru a înșela oile SS periculoase și a scăpa din această capcană mortală.

Poate că personajul principal își va putea folosi experiența și abilitățile militare pentru a-l depăși pe Muller și pentru a evita pericolul. Poate că va trebui să lucreze cu alte persoane pentru a găsi o cale de ieșire din această situație. Dar, în orice caz, războinicul știa că trebuie să rămână persistent și să nu se oprească

HD Sisu Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1