Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial The Spiderwick Chronicles (2024)
HD

Serial The Spiderwick Chronicles (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Filme 2024
  • Actori: Hunter Dillon, Jack Dylan Grazer, Alyvia Alyn Lind, Momona Tamada, Patty Guggenheim, Joy Bryant, Mikala Lee, Albert Jones, Teagan Vince, Noah Cottrell
  • Regie: Kat Coiro
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
19.04.2024, 15:25
213
0
În această serie captivantă, curajul uimitor al fraților Jared, Simon și Mallory este dezvăluit în timp ce fac alegerea îndrăzneață de a se muta într-un conac străvechi și misterios împreună cu mama lor Helen. În ciuda stării sale dărăpănate, casa radiază o aură mistică, plină de secrete vechi. Intrigați de atmosfera istorică, copiii preiau fără teamă provocarea și se aruncă în munca grea de curățenie și restaurare a moșiei. Cu toate acestea, viața lor ia o turnură surprinzătoare când un eveniment inexplicabil are loc câteva zile mai târziu. Din noroc, copiii dau peste o ușă secretă care duce la regatul magiei.

Serialul TV The Spiderwick Chronicles 2023 Sezonul 1 urmăriți online gratuit toate episoadele la rând în întregime la calitate HD bună în limba romană cu actorie vocală lostfilm fără înregistrare și publicitate. Este de remarcat faptul că toți cei patru frați cred profund în existența magiei și decid ferm să plece în această călătorie neobișnuită. Cu o hotărâre de nezdruncinat, au pornit într-o călătorie, făcându-și drum prin păduri încântătoare, dar periculoase, depășind râuri perfide și stânci curajoase pentru a ajunge la castelul unui vrăjitor rău. În timp ce navighează în această călătorie interesantă, frații demonstrează o determinare neclintită și o dorință de a înfrunta necunoscutul. Călătoria lor este plină de frumusețe și pericol, în timp ce ei depășesc limitele propriului curaj și inventivitate.

HD Serial The Spiderwick Chronicles (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01S01E02S01E03S01E04S01E05S01E06S01E07


S01E08
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)