Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Salaar (2023)
HD

Salaar (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme indiene, Filme 2023
  • Actori: Prabhas, Prithviraj Sukumaran, Shruti Haasan, Jagapathi Babu, Abhinay Raj Singh, Easwari Rao, Jackey Mishra, Saran Shakti, Madhu Guruswamy
  • Regie: Prashanth Neil
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: India
3 Voturi
30.01.2024, 01:40
940
0
Filmul Salaar era așteptat în 2021. Dar lansarea sa a fost amânată din cauza pandemiei. Acesta este un film de acțiune realizat în India. Accentul este pus pe formidabilul Salaar, un luptător, una dintre forțele răului, interpretat de actorul Prabahas, foarte puternic, atletic, incredibil de chipeș și foarte crud! Actorul însuși spune că nu a mai jucat niciodată cu o cruzime atât de extremă. Lumea a fost mistuită de haos și crimă. Oamenii trăiesc în frică și disperare. Dar un eveniment schimbă totul dramatic. Salaar vede moartea prietenului său și jură să se răzbune. Și după aceea, cu toată puterea lui malefică, își atacă foștii camarazi. Filmul a fost filmat folosind toate realizările industriei cinematografice, astfel că efectul de prezență este păstrat, adică acțiunea se desfășoară parcă în jurul tău!

HD Salaar (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1