Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ruthless (2023)
HD

Ruthless (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Dermot Mulroney, Jeff Fahey, Manu Intiraymi, Texas Battle, Kecia Robles, Angelica DeChavez, Melissa Diaz, Mauricio Mendoza, Tonantzin Esparza, Mark Justice
  • Regie: Arta Camacho
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.03.2024, 14:59
215
0
La prima vedere, Harry duce viața unui bărbat obișnuit de vârstă mijlocie. Lucrează ca antrenor la o școală și nu este diferit de mii de oameni din genul lui. Și puțini oameni știu că în ultimii ani omul nu a trăit, ci a existat, iar viața sa odinioară fericită a fost împărțită în „înainte” și „după”. În urmă cu câțiva ani, în viața lui Harry a avut loc o tragedie teribilă. Singura lui fiică adolescentă a fost răpită de o bandă de contrabandiști și ucisă. Toate încercările omului de a face dreptate și de a aduce făptuitorii în fața justiției au dus la nimic. Bandiții nu au plătit pentru moartea copilului său. Harry a pierdut sensul vieții și un etern sentiment de vinovăție s-a instalat în sufletul său. Vestea despre dispariția unuia dintre elevii săi îl ajută să iasă dintr-o stare de depresie profundă. Harry începe să bănuiască că fata a devenit și victima acelorași contrabandiști în mâinile cărora a murit fiica lui.

După ce și-a pierdut încrederea în acțiunile autorităților, el decide să înceapă propria investigație. Dându-și seama că timpul lucrează împotriva lui, Harry nu ezită să folosească orice mijloc pentru a ajunge pe urmele bandiților. Bazându-se doar pe propriile forțe, face dreptate, urmându-și doar principiile și obsedat de dorința de a se chiar și pentru moartea fiicei sale. Și nu contează pentru el că dreptatea lui nu respectă legile. Principalul lucru este să salvezi fata și să pedepsești criminalii. Urmărește filmul Ruthless online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Ruthless (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)