Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Omul-maimuță (2024)
HD

Omul-maimuță (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Dev Patel, Sharlto Copley, Pitobash Tripathi, Vipin Sharma, Sikander Kher, Aditi Kalkunte, Sobhita Dhulipala, Ashwini Khalsekar, Makrand Deshpande, Jatin Malik și alții
  • Regie: Dev Patel
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Monkey Man
10 Voturi
23.04.2024, 15:45
74
0
Filmul Monkeyman este un thriller polițist canadian-american, debutul regizoral al lui Dev Patel. Produs de compania de film Creative Wealth Media Finance. În rolurile principale: Sharlto Copley, Dev Patel, Sobhita Dhulipala, Vipin Sharma, Sikander Kher, Brahim Chhab, Aditi Kalkunte și alții.

Această poveste este despre puterea spiritului uman și capacitatea sa de a depăși orice dificultăți pentru a-și reda demnitatea. Filmul este un thriller captivant, cu bătălii uimitor de brutale și urmărește soarta unui protagonist feroce, fără nume, cunoscut sub numele de „Kid” (Dev Patel), gata să distrugă forțele nefaste care i-au făcut viața mizerabilă. Acest tânăr trăiește o viață de mizerie în lumea interlopă întunecată din Mumbai. Încă din copilărie, a fost fascinat de legendele despre zeitatea Hanuman, simbolizând puterea și curajul.

Acum Kid lucrează într-un club de luptă subteran din oraș, unde, purtând o mască de gorilă, se preface că luptă cu luptători celebri până la sânge. Este întotdeauna învins, iar pentru aceasta primește o sumă de bani ordonată. Datorită măștii sale de maimuță, Kid și-a câștigat porecla Monkey Man. Cu toate acestea, după ani de furie reprimată, acest tânăr decide să-și schimbe viața și să-și protejeze valorile. El găsește o modalitate de a se infiltra în lumea elitei sinistre a orașului pentru a se răzvrăti împotriva lorzilor crimei și a politicienilor corupți. Pe măsură ce trauma din copilărie ia stăpânire, el își descoperă puterea interioară. Acest lucru îl împinge să se răzbune împotriva oamenilor care l-au lipsit de tot ce avea.

Kid lansează o campanie explozivă de răzbunare, urmărindu-și obiectivul și căutând să rezolve conturile cu infractorii săi. Filmul ne duce în adâncurile întunecate ale sufletului uman, explorând importanța dreptății și a luptei neobosite de a ne elibera de cătușele trecutului. Thrillerul nu numai că va captiva telespectatorii cu bătăliile sale incitante, dar îi va face și pe spectatori să se gândească la propria lor cale de a depăși dificultățile vieții și la loialitatea noastră față de principii.

HD Omul-maimuță (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)