Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mecanicul (2010)
HD

Mecanicul (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Mechanic
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Jason Statham, Tony Goldwyn, Ben Foster, Domnald Sutherland, Geoff Chase, Mini Anden, James Logan
  • Regie: Simon West
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 22:43
55
0
Sever și taciturn Arthur Bishop (Jason Statham) lucrează ca mecanic. Cu toate acestea, nu este genul de - știți - mecanic care alezează arbori cotiți, schimbă pârghii, șlefuiește zgârieturi sau reglează performanța motorului. Arthur Bishop este un asasin. În plus, este un specialist de top - face totul așa cum dorește clientul. De exemplu, ai nevoie ca crima să arate ca un accident - te rog, Arthur îți va oferi asta. Dacă vrei ca crima să arate ca o edificare, Arthur poate face asta ca nimeni altul.

Bishop lucrează pentru vechiul său mentor Harry McKinn (Domnald Sutherland). El îi oferă sarcini prin internet sub formă de reclame „Se caută mecanic”. Arthur primește date, colectează informații, dezvoltă un plan și îl execută cu brio. Asta este.

Părea că asta va continua pentru totdeauna: Arthur a onorat comenzi, a primit sute de mii de dolari pentru ele, a locuit pe o insulă într-o casă frumoasă, a accesat Internetul de pe un minunat laptop Apple MacBook Air MC503LL cu un măr alb atât de frumos. capacul – când dintr-o dată s-a întâmplat un PROBLEME: lui Arthur i s-a ordonat însuși Harry McKinn. A fost comandat de șeful lui Harry, un anume Dean (Tony Goldwyn). Dean i-a explicat lui Arthur la întâlnire: Harry este un trădător. El scurge informații și primește milioane pentru ele. Trădătorul trebuie ucis, iar tu, Arthur, te poți apropia de el.

Lui Bishop i se pare că a văzut deja o astfel de porcărie în vreun film, dar nu există unde să meargă - el duce la bun sfârșit sarcina, pentru că mecanicii profesioniști fac întotdeauna asta. Și doar o lacrimă nepoftită îi fierbe în ochiul drept când Arthur, așa cum era de așteptat, trage o lovitură de control în scaunul cu rotile lui Harry.

Crima a fost considerată un jaf al mașinii lui McKinn. Prin urmare, fiul lui Harry, pe nume Steve (Ben Foster), începe să circule cu mașina prin cartiere nefavorabile și se prinde drept momeală pentru tâlharii de stradă: vrea să se descurce pe principiul că dintr-o sută de tâlhari uciși, cu siguranță va fi același care și-a trântit dosarul.

Arthur înțelege inutilitatea unor astfel de acțiuni, așa că îl ia pe Steve sub aripa lui și îl obișnuiește cu profesia lui. Ei bine, Steve trebuie să aibă măcar un lucru pe care îl face bine! Și Steve s-a dovedit a fi un student inteligent - dragostea pentru crimă este în sângele tipului.

HD The Mechanic Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)