Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Marele Zid (2016)
HD

Marele Zid (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Great Wall (2016)
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme SUA, Filme China, Aventuri
  • Actori: Matt Damon, Tian Jing, Pedro Pascal, Lu Han, Willem Dafoe, Andy Lau, Eddie Peng, Numan Ajar, Kenny Lin, Hanyu Zhang, Vicky Yu, Liu Bing, Kai Zheng, Johnny Chicco, Cheny Chen, Carrie Wang, Xuan Huang
  • Regie: Yimou Zhang
  • Tara: China, SUA
0 Voturi
31.01.2024, 00:37
45
0
Toată lumea știe despre existența Marelui Zid Chinezesc. Cu toate acestea, puțini oameni știu despre scopurile pentru care a fost construit. Versiunea principală este de a proteja țara de nomazi, dar acest lucru este departe de a fi cazul. Cert este că locuitorii acestei țări sunt oameni foarte superstițioși, așa că au construit un zid pentru a se proteja de creaturile mitice. Potrivit acestora, ea are puterea de a opri creaturile din altă lume să intre pe teritoriul lor.
Personajele principale ale filmului sunt un grup de soldați care aveau o sarcină importantă. Cert este că trebuie să obțină praf de pușcă în China și să o aducă în țările europene. Dar pe drumul de întoarcere, au întâlnit creaturi mitice. În timpul bătăliilor aprige, doar câțiva oameni rămân în viață. După ce au reușit să evite moartea, se trezesc pe teritoriul unei părți secrete. Aici începe lupta cu aceste creaturi. Ei vor trebui să ajute alți soldați să salveze oameni. Dar ce vor trebui să facă? Care este planul mântuirii? Vor putea ei să învingă spiritele rele, deoarece există pur și simplu un număr mare de ele? Trebuie să încerci din greu, altfel se pot întâmpla lucruri ireparabile. Dar dacă puterea este suficientă rămâne necunoscut. Mergând cu un detașament în China, William spera să fure în liniște secretul creării prafului de pușcă și, de asemenea, să părăsească în liniște Imperiul Celest, cu un număr mic de pierderi. Dar o soartă vicleană și insidioasă a decis să arunce un pic de adrenalină cavalerului.
La început spionii au fost atacați de tâlhari. Având dificultăți în a ajunge într-o peșteră sumbră, în căutarea unui adăpost, cercetașii supraviețuitori au întâlnit un monstru teribil. Dar ultimii doi luptători au reușit să supraviețuiască și au ajuns la Marele Zid, unde au fost capturați de trupele speciale ale împăratului.
Dar cel mai rău avea să vină. Hoardele de monștri au atacat bariera de piatră. Acum nefericiții europeni au mai multe probleme. Ei nu trebuie doar să găsească pulberea explozivă, ci și să-și ajute inamicii să facă față invaziei demonilor de coșmar.

HD The Great Wall (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1