Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Manta Manta: Legacy (2023)
HD

Manta Manta: Legacy (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
24.01.2024, 21:05
71
0
Picture Tree Intl. și-a preluat sarcinile de vânzări internaționale pentru „Manta Manta: Legacy”, regizat de și cu Til Schweiger în rol principal. Comedia de acțiune este o continuare a primului lungmetraj „Manta, Manta” din 1991, cu o premieră de piață pentru ambele filme planificată la Piața de Film de la Cannes.

Lansat de Constantin Film Verleih pe 30 martie, „Manta Manta: Legacy” a atins peste 800.000 de intrări și a fost filmul numărul unu în Germania în săptămâna sa de deschidere.

Produs de Bernd Eichinger, Peter Zenk și Martin Moszkowicz și regizat de Wolfgang Büld, primul film a lansat cariera de actorie a lui Schweiger într-o Germania recent reunificată. A generat peste 1,2 milioane de intrări în cinematografe, filmul a devenit cel mai de succes film de la televiziunea comercială germană.

„Manta Manta: Legacy” reunește distribuția principală a originalului din 1991: Schweiger, Tina Ruland („Furnici în pantaloni”) și Michael Kessler („The Vexxer”, „Uite cine s-a întors”). Distribuția ansamblului mai include și Tim Oliver Schultz („The Wave”, The Red Band Society”), Luna Schweiger („Rabbit Without Ears”,” Guardians”), Moritz Bleibtreu („Run Lola Run”), Nilam Farooq („Contra, ” „Evaluează-ți întâlnirea”) și Wotan Wilke Möhring („Bărbații în oraș”, „Valkyrie”).

„Manta Manta: Legacy” este o producție Constantin Film, produsă de Christoph Müller, Viola Jäger și Philipp Reuter, cu Moszkowicz ca producător executiv și sprijinul Film- und Medienstiftung NRW, FilmFernsehFonds Bayern, FFA Filmförderungsanstalt și DFFF.

În film, Bertie (Schweiger) și-a părăsit cariera de curse și acum conduce un atelier de reparații auto și o pistă de kart. Când banca amenință că îi va bloca afacerea, Bertie vine cu un plan îndrăzneț: primul premiu la viitoarea cursă de nostalgie a anilor 90 i-ar putea rezolva problemele financiare.

Cu doar o lună pentru a-și transforma Opelul Manta ruinat într-un proiectil, începe cursa contra cronometru. Când fosta lui soție Uschi (Ruland) reintră brusc în viața lui Bertie, ea îi cere să aibă grijă de fiul lor Daniel (Schultz). Luna haosului lui Bertie abia începe.

HD Manta Manta Zwoter Teil Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1