Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Maestrul Tai Chi (2013)
HD

Maestrul Tai Chi (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Man of Tai Chi - Ucigasul cu suflet pur
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Filme China
  • Actori: Tiger Chen, Keanu Reeves, Karen Mok, Yu Hai, Marina Ye, Simon Yam, Hirata Yasuyuki, Brian Siswojo, Michael Tung, Sam Lee
  • Regie: Keanu Reeves
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, China, Hong Kong
0 Voturi
25.03.2024, 12:55
28
0
Filmul are loc la Beijing. Un tânăr arogant pe nume Chen Lin-Hu, poreclit „Tigru”, primește un loc de muncă cu jumătate de normă ca simplu curier. Cu toate acestea, după o zi de muncă, el se transformă într-o tânără celebritate în arta luptei tactice. De-a lungul timpului, tipul își perfecționează în mod activ experiența, aderând la principiile Taiji Ling Kun. După ce a predat mișcările ordonate și calme centrate în învățăturile Tai Chi, el le pregătește pentru competiții marțiale ulterioare.

Donaka Mark scapă de poliția din Hong Kong și se îndreaptă către un alt oraș aglomerat. Nelegiuirea și haosul domnesc aici. Se întâlnește cu reprezentanți ai clubului luptătorilor, unde poate câștiga bani în plus și câștiga bani reali. Trebuie doar să-ți învingi adversarul în lupte fără reguli, care sunt difuzate online pentru clienții bogați.

După o lungă căutare a unui luptător potrivit, Donaka încearcă să ademenească Tigrul și promite bani ușori. Un tânăr decide să devină parte dintr-o nouă lume întunecată, deoarece are mare nevoie de bani. Experiența lui are un mare impact în ring. Totuși, își va putea menține bunătatea și decența în momentele de luptă?

HD Man of Tai Chi - Ucigasul cu suflet pur Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)