Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Kisi Ka Bhai… Kisi Ki Jaan (2023)
HD

Kisi Ka Bhai… Kisi Ki Jaan (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Mohit Suri's Next - Someone's Brother Someone's Life
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme indiene, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Salman Khan, Pooja Hegde, Venkatesh, Ram Charan Teja, Shehnaaz Gill, Siddharth Nigam, Palak Tiwari, Bhumika Chawla
  • Regie: Farhad Samji
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: India
2 Voturi
27.06.2023, 14:49
837
0
Someone's Brother, Someone's Life este o dramă melodramă palpitantă plasată în India în 2023. Filmul prezintă toate vedetele, inclusiv Ram Charan Teja, Salman Khan, Pooja Hegde, Venkatesh și multe altele. Povestea se învârte în jurul a doi frați, interpretați de Ram Charan Teja și Salman Khan, care au o legătură profundă și vor face orice pentru a se proteja unul pe celălalt. Cu toate acestea, loialitatea lor este pusă la încercare atunci când se află în părți opuse ale unui conflict periculos.

Pe măsură ce miza crește și pericolul escaladează, frații sunt forțați să facă alegeri grele care le-ar putea pecetlui soarta. Între timp, se dezvoltă un triunghi amoros între Ram Charan Teja, Pooja Hegde și Venkatesh, adăugând un element emoțional unei situații deja tensionate.

Filmul are scene de acțiune în ritm rapid, dramă intensă și momente sfâșietoare, care îi vor ține pe spectatori pe spectatorii. Fratele cuiva, viața cuiva cu imagini uimitoare și performanțe puternice va fi cu siguranță o vizita obligatorie pentru fanii cinematografului indian în 2023.

HD Mohit Suri's Next - Someone's Brother Someone's Life Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)