Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
John Wick: Chapter 4 (2023)
HD

John Wick: Chapter 4 (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
30.07.2023, 14:59
1171
0
Lansarea celui de-al patrulea film, care a primit subtitlul „Hagakure” (aceasta este o referire la practicile războinicilor samurai japonezi), este programată pentru 24 martie 2023. Creatorii filmului de acțiune preferă să nu dezvăluie încă detaliile intrigii, însă, într-unul dintre interviuri, regizorul Chad Stahelski a menționat că fanii francizei nu ar trebui să se aștepte la un final fericit. În plus, regizorul a adăugat că povestea legată de fiica Sophiei (în filmul anterior a fost interpretată de Halle Barry) ar putea primi o întorsătură neașteptată în continuare.

Primul teaser trailer a fost dezvăluit la San Diego Comic Con în vara anului 2022. Judecând după videoclip, publicul se așteaptă la o mulțime de scene de luptă spectaculoase (John Wick va lupta cu inamicii, inclusiv cu ajutorul nunchuck-urilor), urmăriri și schimburi de focuri. În plus, autorii au anunțat că noul film va folosi scene tăiate din John Wick 3. Pe lângă includerea de noi personaje, fanii francizei vor vedea și vechii aliați ai personajului central în interpretarea lui Ian McShane, Laurence Fishburne și Lance Reddick. Pe ecran apar și personaje interpretate de Bill Skarsgård, Donnie Yen și Hiroyuki Sanada.

HD John Wick: Capitolul 4 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1