Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jumper: Oriunde, oricând (2008)
HD

Jumper: Oriunde, oricând (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Jumper (2008)
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Hayden Christensen, Jamie Bell, Rachel Bilson, Diane Lane, Samuel L. Jackson, Michael Rooker, AnnaSophia Robb
  • Regie: Doug Liman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.01.2024, 17:28
90
0
David Rice era un adolescent obișnuit - cu D la algebră și acnee. Mama rea ​​i-a abandonat pe David și pe tatăl său la vârsta de cinci ani. La vârsta de cinci ani, David, desigur, și nu mama lui rea. Tata (Michael Rooker) s-a dovedit a fi un părinte complet prost. L-a certat pe micuțul David și a băut bere încontinuu, astfel încât David a fost nevoit să atârne un lanț de fier pe ușa camerei sale, pentru ca tatăl său să nu poată sparge în el oricând voia.

În jurul clasei a opta, lui David i s-a întâmplat un eveniment semnificativ. A căzut prin gheață și chiar s-a înecat. Dar deodată s-a trezit în biblioteca școlii destul de viu, doar ud. Întors acasă, David a primit încă o certare de la tatăl său, s-a enervat și s-a trezit înapoi în bibliotecă. S-ar părea, profitați de moment: luați ceva de citit care este rezonabil, amabil și, uneori, etern. Totuși, David - o, tinerețe! - a ales să-și părăsească Zazhopinsk-ul natal la New York, unde și-a folosit noile capacități de teleportare pentru a beneficia de propria bunăstare: David a sărit în seifurile închise ale băncilor și le-a jefuit.

Au trecut anii. David a devenit un tânăr frumos (Hayden Christensen) care nu a absolvit niciodată liceul. Dar, pe de altă parte, locuiește într-un penthouse luxos din Manhattan, micul dejun pe cornuri la Paris, ia masa pe homari în Malta, ia masa pe testicule de taur la Madrid, iar seara își ia pui la Londra. De ce naiba ar vrea să împuște pui la Londra când locuiește la New York, nimeni nu știe. Dar poate că este doar enervat de accentul britanic.

Cu toate acestea, muzica nu a cântat mult timp, iar tipul nu a dansat mult timp. S-a dovedit că teleportatorii ca David sunt vânați. Ordinul paladinilor, care din cele mai vechi timpuri a ars acest trib săritor cu fier încins, a supraviețuit până în zilele noastre. Ordinul este acum reprezentat de un bărbat sever pe nume Roland T Fleikfizer (Samuel Jackson). Împreună cu oamenii săi, îi urmărește pe săritorii din întreaga lume și, când îi găsește, să-i lovim imediat pe acest ticălos cu descărcări de mai multe tensiuni, astfel încât să nu poată scăpa, apoi îi înjunghie pe băieții nefericiți cu un cuțit vechi de paladin. (Mă întreb cum trăiau acești paladini înainte de inventarea dispozitivelor electrice? Poate că mângâiau pisicile împreună? Sau alergau în șosete de lână în jurul unui cerc de abanos?)

Vă puteți întreba de ce Roland nu le poate împușca fără niciun truc? Ei bine, asta nu este interesant.

Așa că, după cum înțelegeți, un pericol groaznic planează asupra lui David și chiar în momentul în care a decis brusc să-și viziteze iubita de la școală, Millie (Rachel Bilson).

HD Jumper (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar