Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Invincibilul om de fier (2007)
HD

Invincibilul om de fier (2007) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Invincible Iron Man (2007)
  • Gen: Fantastic, SF, Acţiune, Filme SUA, Animaţie, Aventuri
  • Actori: Mark Worden, Gwendolyn Yeo, Fred Tatasciore, Rodney Saulsberry, Elisa Gabrielli, John McCook, James See, Steven Mendillo, John DeMita, George Cheung
  • Regie: Patrick Archibald, Frank Paur
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 01:32
27
0
Un desen animat american de aventură, când vizionează ce spectatori se vor întâlni din nou cu unul dintre supereroii lor preferați.

Personajul principal aici este indestructibilul Iron Man. Povestea lui a început cu foarte mult timp în urmă și a fost odată, ca să spunem așa, un milionar obișnuit, un om de știință-inventator și pur și simplu un favorit al femeilor cu numele pământesc de Tony Stark. Dar, într-o zi, soarta l-a forțat pe bărbat să-și pună cap la cap un costum invulnerabil, „încărcat” cu tot posibilul, cu ajutorul căruia a devenit un super-erou celebru și puternic.

De data aceasta, Tony lucrează la cel mai important proiect din viața lui. Visele lui Tony includ restaurarea orașului chinez antic, care a fost cândva cea mai puternică și mai prosperă putere. Și la originile stăpânirii orașului a fost un împărat pe nume Mandarin, cunoscut pentru puterea și puterea sa incredibilă. Și totul pentru că mandarinul a intrat într-o alianță cu forțele întunericului, care i-au dat nemurirea.

Dar într-o zi s-a întâmplat că mandarinul a fost răsturnat de pe tronul său și atunci toată lumea a uitat complet de el, cu excepția lui Tony, pentru că există părerea că după mulți ani mandarinul își va câștiga din nou puterea. Și în această zi toată omenirea riscă să vadă bunătatea, bucuria și soarele pentru ultima oară.

HD The Invincible Iron Man (2007) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1