Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Gran Turismo (2023)
HD

Gran Turismo (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
26.09.2023, 19:49
1148
0
Lucas a fost pasionat de cursele de mașini încă din copilărie. A devenit un adevărat profesionist la Gran Turismo, unde a obținut un succes incredibil. Adolescentul talentat merge mai departe, devenind membru al unui program inovator dezvoltat în comun de Nissan și Sony. Acolo este remarcat de un mentor și de un pilot de curse experimentat Jack Salter. Sub conducerea sa, tânărul începe să cucerească piste adevărate, viteze mari, mașini de curse. Părinții și alți membri ai familiei Lucas nu cred în aspirațiile băiatului, dar acesta intenționează să demonstreze faptul că pasiunea pentru jocurile pe calculator poate fi transferată în realitate și stăpânește abilitățile de a conduce o mașină de mare viteză.
Munca asiduă, împreună cu aspirațiile, vă ajută să obțineți ceea ce vă doriți. Doar Lucas știe cât de des a vrut să plece de pe calea intenționată, dar îndemânarea incredibilă vă permite să vă apropiați treptat de rezultatul dorit. Dragostea obișnuită pentru mașinile de curse mi-a permis să fiu cel mai bun din lumea virtuală și apoi să încep să cuceresc piste reale. Realizarea unui vis a devenit realitate, este timpul să aflăm cum un jucător obișnuit a devenit un maestru al roții la cel mai înalt nivel al curselor. În același timp, a câștigat multe victorii zdrobitoare, în spatele fiecăreia se află o luptă încăpățânată, dorința de a atinge obiectivele stabilite, dorința de a demonstra rudelor cât de greșit au greșit. Călăreții experimentați nu s-au așteptat, de asemenea, să înfrunte un astfel de rival, care anterior prefera virtualitatea realității.

HD Gran Turismo (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar