Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Flash (2023)
HD

The Flash (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
26.09.2023, 10:01
1415
0
Barry Allen lucrează ca investigator criminalist. Își petrece tot timpul în laboratorul său și se dedică numai științei. Cu toate acestea, un accident îl face să primească o doză puternică de substanță chimică. Dar, otrăvit de otravă, acest tânăr om de știință nu moare. Acest lucru este surprinzător pentru el. Tipul nu are răni letale. Dimpotrivă, Barry observă că sa schimbat și a primit o nouă abilitate. Acum, spre deosebire de alți oameni, el se poate mișca cu viteza luminii. Îl uimește. El decide să-și schimbe viața pentru totdeauna.

Allen își abandonează laboratorul și refuză activitatea științifică. Acum tânărul își aplică pe deplin puterea paranormală. El începe să se considere un super-erou, ia un nou nume pentru el însuși. Numele lui este Flash Acum. Barry vrea să-și folosească darul pentru a elimina o tragedie personală care sa întâmplat în viața lui cu mulți ani în urmă. Se întoarce în timp pentru a preveni moartea propriei sale mame, care a murit tragic, pentru a

HD The Flash (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)