Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ei trăiesc (1988)
HD

Ei trăiesc (1988) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: They Live (1988)
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Filme Germania
  • Actori: Roddy Piper, Keith David, Meg Foster, George "Buck" Flower, Peter Jason, Raymond Saint-Jacques, Jason Robards III, John Lawrence, Susan Barnes, Cy Richardson
  • Regie: John Carpenter
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, Germania, Suedia, Canada, SUA
0 Voturi
20.03.2024, 19:07
41
0
Într-o zi, un simplu muncitor în construcții, Neida, care nu este foarte norocos în viață, găsește ochelari de soare neobișnuiți. Îmbrăcându-le, el are ocazia de a vedea lumea așa cum este. Realitatea este înfricoșătoare! Se dovedește că guvernul și mass-media bombardează oamenii cu mesaje ascunse care afectează subconștientul: „Dormi!”, „Nu-ți lăsa imaginația să scape”, „Ascultă-te de autorități.” Și chiar mai rău, Neida a văzut adevărata față. a multor politicieni si membri importanti ai societatii! Nu sunt deloc oameni, ci extratereștri urâți și răi de pe planeta Andromeda. Misiunea lor pe Pământ este să desfășoare o campanie masivă de a subjuga pământenii la voința lor și de a-i ține pe oameni în întuneric... Neida trebuie să găsească oameni care, ca el, știu despre adevărata stare a lucrurilor (cine altcineva ar putea face acești ochelari minunati? ), și alăturați-vă mișcării lor de rezistență pentru a lupta!

HD They Live (1988) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)