Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Camila iese în această noapte (2021)
HD

Camila iese în această noapte (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Camila Comes Out Tonight (2021)
  • Gen: Dramă, Filme 2021
  • Actori: Nina Dziembrowski, Adriana Ferrer
  • Regie: Inés María Barrionuevo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Argentina
0 Voturi
08.09.2022, 13:38
474
0
Camila va ieși în seara asta (Argentina/2022). Adresa: Ines Barrionuevo. Scenariul: Inés Barrionuevo și Andrés Aloi. Fotografie: Constanza Sandoval. Ediție: Inés Barrionuevo, Sebastián Schjaer. Distribuție: Nina Dziembrowski, Maite Valero, Adriana Ferrer, Carolina Rojas, Guillermo Pfening, Diego Sánchez, Federico Sack, Laura Daniela Visconti. Durata: 103 minute. Evaluare: Potrivit pentru vârsta de 13 ani în sus. Parerea noastra: foarte buna.

Film dublat Camila saldrá esta noche 2021 HD 720Fotografia lui Damiana Kryygi apare ca una dintre ultimele imagini cu Camila (Nina Dziemrowski) în orașul La Plata. În timp ce vizitați Muzeul de Științe ale Naturii cu un grup de prieteni, descoperiți povestea fetei Ache care a devenit slujitoare a coloniștilor albi și mai târziu o curiozitate morbidă a științei. Imaginea păstrată pentru totdeauna într-o fotografie, pahar al calvarului ei dar și al memoriei ei, oferă o oglindă timpurie pentru Camila care urmează să se aventureze în propria ei mișcare geografică și culturală, mult mai puțin tragică de altfel. Zilele sale în La Plata se încheie cu boala bruscă a bunicii, care îl obligă să se mute la Buenos Aires împreună cu mama și sora sa, să schimbe școala, o schimbare de peisaj.

HD Camila Comes Out Tonight (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar