Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Greu de ucis (1988)
HD

Greu de ucis (1988) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Die Hard (1988)
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, Reginald VelJohnson, Paul Gleason, William Atherton, Hart Bochner, James Shigeta, Alexander Godunov, Robert Davi
  • Regie: John McTiernan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
15.01.2024, 15:57
85
0
Filmul „Die Hard” este un film de acțiune cult care a intrat în istoria cinematografiei datorită acțiunii sale de neegalat și carismei de nedescris a personajului principal, John McClane, interpretat de Bruce Willis. Acest film, regizat de John McTiernan, a devenit unul dintre simbolurile genului și rămâne o parte integrantă a istoriei filmului până în prezent.

Povestea are loc în dimineața de Crăciun în Los Angeles. John McClane, un polițist din New York, sosește în oraș pentru a-și întâlni soția Golly și copiii în vacanța de Crăciun. Golly lucrează în Japonia și de data aceasta îl întâlnește pe soțul ei la zgârie-nori Nakatomi Plaza din Los Angeles, unde are loc o petrecere corporativă de Crăciun. Cu toate acestea, întâlnirea lor se transformă într-un coșmar când teroriștii, conduși de ticălosul independent și carismatic Hans Gruber (interpretat de Alan Rickman), înarmați până în dinți, pun mâna pe clădire și iau ostatici, inclusiv pe soția lui John. Toți, cu excepția lui McClane, ajung înăuntru, iar el este forțat să înceapă să se confrunte singur cu teroriștii.

Die Hard devine o luptă zi și noapte, când John McClane își folosește toate abilitățile și ingeniozitatea de polițist pentru a salva viețile ostaticilor și a doborî banda Gruber. Acțiunea prezintă lupte incredibile, bătălii dinamice cu arme, explozii și cascadorii incredibile care au făcut din acest film o icoană a genului de acțiune. Cu toate acestea, Die Hard nu este doar un film de acțiune, ci și un film cu momente umane profunde. Personajul lui John McClane este complet nepregătit pentru evenimente, iar umanitatea, rezistența și inteligența lui îl fac un adevărat erou. Relația lui cu Golly, dorința lui de a o aduce înapoi și de a salva viețile altora, conferă filmului profunzime emoțională.

Filmul „Die Hard” a lăsat o amprentă de neșters în istoria cinematografiei și a devenit standardul pentru multe filme de acțiune ulterioare. Acest film este simbolul unui film de acțiune perfect care combină o actorie grozavă, o poveste captivantă și scene de acțiune de neuitat. Urmărește filmul Die Hard online 1988 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Die Hard (1988) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)