Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Constantin (2005)
HD

Constantin (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Constantine
  • Gen: Fantastic, Horror, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme Germania
  • Actori: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Djimon Hounsou, Max Baker, Pruitt Taylor Vince, Gavin Rossdale, Tilda Swinton, Peter Stormare, Jesse Ramirez, Jose Zúñiga
  • Regie: Francis Lawrence
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Germania
0 Voturi
06.01.2024, 23:27
76
0
John Constantine a avut puteri supranaturale încă din tinerețe. Știa să vadă demoni care luau forma unui înger și cutreieră lumea. Obosit de darul său, el decide să se sinucidă. Dar reușesc să-l salveze pe tânăr, resuscitându-l de la moarte clinică. În aceste câteva minute, a reușit să viziteze Iadul și să fie îngrozit de atmosfera care domnea acolo. Mulți ani mai târziu, el continuă să-și îndeplinească destinul și să scape lumea de monștri. Din cauza abuzului de fumat, a dezvoltat cancer pulmonar. Ca sinucidere, nu i se va permite să intre în rai. Eroul va ispăși greșelile trecutului și va face cât mai mult bine posibil.

Iadul i-a pregătit deja atracții de foc. Așa îl numește stăpânul abisului. Îl așteaptă de mult timp, știind că paradisul pentru cineva care a încercat să moară din propria voință este închis pentru totdeauna. Atunci nu a înțeles încă cum să trăiască cu capacitățile sale. Inutil să spun că nu este ușor să existe, văzând cine dintre cei din jurul tău se preface doar a fi om, dar de fapt este un demon. Dar nu l-au lăsat să moară. Acum este unul dintre puținii care păzesc armonia. Scopul său este de a contracara trecerea unei linii necunoscute.
Konstantin este un războinic care nu și-a dorit o astfel de soartă. Fiecare demon îl cunoaște din vedere și nu vrea să mai întâlnească o dată pe cineva care nu prețuiește viața. Indiferența lui întâmpină într-o zi o cerere de ajutor de la o fată frumoasă. Nici ea nu este ca toți ceilalți. Din anumite motive, sora ei a ales moartea. Acum, după ce a auzit despre capacitățile lui Konstantin, ea îi cere ajutor. Dar odată ce pui un picior acolo, nu te poți întoarce. Cu toate acestea, ea este de acord. Aici începe călătoria lor împreună.
Între timp, în realitatea pământească se întâmplă ceva pe care nici măcar el nu îl înțelege. Cineva necunoscut plănuia să deranjeze echilibrul. Într-o zi, la sfârșitul timpului, asta se va întâmpla. Dar până atunci, nimeni nu are voie să tulbure liniștea. Fiecare are propriile limite ale ceea ce este permis. Este necesar, înainte de a fi prea târziu, să aflăm cine a îndrăznit să meargă împotriva voinței puterilor superioare.

HD Constantine Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)