Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cavalerul de oțel (2011)
HD

Cavalerul de oțel (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Ironclad (2011)
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Filme Germania, Aventuri
  • Actori: James Purefoy, Paul Giamatti, Brian Cox (I), Kate Mara, Derek Jacobi, Charles Dance, Jason Flemyng, Jamie Foreman
  • Regie: Jonathan English
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, Elvetia, SUA, Germania
0 Voturi
21.02.2024, 01:22
100
0
1215, Anglia. Sub presiunea clerului și a nobilimii, Ioan cel fără pământ semnează Magna Carta. Acest document asigura drepturile și libertățile supușilor săi: baroni și oameni de origine comună. Dar la scurt timp după reformă, John s-a răzgândit și a decis din nou să stabilească tirania în Anglia. Insidiosul monarh, după ce și-a asigurat sprijinul Papei, a adus o armată de mercenari din Danemarca condusă de formidabilul Tiberiu pe coasta de sud a țării. O armată de războinici danezi neînfricat s-a repezit prin Anglia, înăbușind cu brutalitate revoltele tuturor celor care nu erau de acord cu noua politică a regelui.
Orașele s-au predat unul după altul. Dar, în mod neașteptat, orașul Rochester a stat în calea mercenarilor. Apărătorii cetății puteau să se opună armatei de aproape două mii a lui Ioan cel Fără pământ cu forțele unui mic detașament. Cavalerii care au apărat Castelul Rochester au dat dovadă de un curaj remarcabil, au îndrăznit să stea în calea fărădelegii și să împiedice planurile insidioase ale despotului. Sarcina soldaților, conduși de baronul William De Albini și de cavalerul templier Thomas Marshall, era să întârzie armata regală pe drumul spre Londra până la sosirea trupelor franceze.

HD Ironclad (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)