Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Pumni de oțel (2011)
HD

Pumni de oțel (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Real Steel (2011)
  • Gen: Dramă, SF, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Kevin Durand, Hope Davis, James Rebhorn, Marco Ruggeri, Karl Yune, Olga Fonda
  • Regie: Shawn Levy
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.01.2024, 03:47
66
0
Filmul „Real Steel” spune povestea unor evenimente care au loc în viitor, unde meciurile de box dintre roboți masivi sunt deosebit de populare. În centrul evenimentelor, un boxer de succes anterior, iar acum un burlac ghinionist, încercând el însuși în domeniul promovării „Robo-Boxing”. Datorită unei coincidențe norocoase, personajul principal dă peste un robot model vechi aruncat într-o groapă de gunoi. În ciuda aspectului său ponos, el are abilități unice de învățare, iar eroul vede în el un mare potențial. În același timp, în viața lui apare un adolescent, care se dovedește a fi fiul său. Un hobby comun îi aduce mai aproape între tată și fiu. Cu ajutorul unui antrenament greu, ei reușesc să creeze o mașină de luptă capabilă să performeze în arenă. Lucrând împreună la robot, ei obțin succes, creând un adevărat luptător. Telespectatorul se poate aștepta la lupte spectaculoase între boxerii de metal, precum și la o dramă în relațiile de familie dintre prima persoană și fiul său, precum și fosta lui soție. Aceste evenimente vor fi încununate de o luptă cu un campion robot invincibil care îi zdrobește și îi distruge pe rivalii.

HD Real Steel (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar