Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Blue Beetle (2023)
HD

Blue Beetle (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
6 Voturi
29.12.2023, 23:55
6332
0
Un tânăr Mexican, Jaime Reyes, se întoarce în Texasul natal după ce a absolvit Facultatea. O familie mare, prieteni și planuri uriașe pentru viitor îl așteaptă acolo. Căutarea destinului tău se schimbă brusc radical. Motivul este o cutie misterioasă care cade brusc în mâinile unui tip. În interior există un artefact extraterestru sub forma unui gândac albastru strălucitor. Dintr-o dată, în fața celor dragi, gândacul apucă fața eroului cu o strângere de moarte și îi pătrunde coloana vertebrală. Astfel, Jaime Reyes se transformă într-o ființă nouă cu un costum de armură extraterestră, oferindu-i tipului o forță și o viteză extraordinare.

Datorită veșmintelor tehnologice, Jaime dobândește capacitatea de a zbura. El este capabil să zboare atât de sus încât poate contempla planeta direct de pe înălțimile cosmice. Pe lângă zbor, costumul îi acordă tânărului o armă de neegalat care poate distruge obiecte mari până la orașe și planete întregi. Cu noi superputeri, viața personajului se schimbă dramatic. El devine un adevărat super

HD Carabusul Albastru Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar