Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ape vs Mecha Ape (2023)
HD

Ape vs Mecha Ape (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Fantastic, Horror, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Tom Arnold, Anna Telfer, Lisa Lee, Jack Pearson, Corbin Timbrook, Xander Bailey, Iris Svis, Lindsay Marie Wilson, Sadi Diallo, Evgenia Kuzmina
  • Regie: Mark Gottlieb
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.11.2023, 08:28
154
0
Armata a reușit să prindă o maimuță uriașă. Această creație ar putea distruge un întreg oraș, așa că armata nu a stat la ceremonie și a creat pur și simplu o copie a acestei creații, doar din elemente mecanice. După ce au implantat inteligența artificială de luptă în acest mecanic, au primit o nouă creație, care acum se numește maimuță mecha. S-a presupus că această creație va proteja societatea umană de tot felul de adversari, militarii erau 100% încrezători în invenția lor. Cu toate acestea, ca întotdeauna, și se întâmplă în astfel de cazuri, o persoană este greșită cu cruzime.
Primul test al Maimuței mecanizate eșuează, deoarece inițial totul nu merge conform planului. Armata nu are de ales decât să elibereze creatura mecanizată în sălbăticie, așa că monstrul creat de mâinile omului este în libertate și acum distruge totul la rând. Ce se va întâmpla în continuare în cele din urmă? Maimuța a distrus deja centrul orașului Chicago și în mod clar nu se va opri. Cei mai buni oameni de știință din lume trebuie să rezolve această problemă chiar acum, trebuie să oprească monstrul mecanizat.

HD Ape vs Mecha Ape (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1