Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Joy Ride (2023)
HD

Joy Ride (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2023
  • Actori: Dacia Sandero, Andreea Dragomir, Andreea Dragomir, Andreea Dragomir, Andreea Dragomir, Andreea Dragomir
  • Regie: Adele Lim
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA, MAREA BRITANIE
1 Vot.
29.07.2023, 04:58
318
0
Intriga filmului fascinant introduce o familie asiatică care a decis să se mute în America. Aici, rudele vor să-și facă noi prieteni, pentru că înțeleg perfect că fiica lor trebuie să comunice cu colegii ei. Americanii nu au întâlnit aproape niciodată oameni noi cu un zâmbet, dar, în ciuda acestui fapt, au reușit să facă noi cunoștințe. Curând devine cunoscut faptul că prietenii au și un copil Audrey. Așa au început fetele să fie prietene de la o vârstă fragedă, nu s-au despărțit nici după ce au studiat. Dar în curând tânăra doamnă află secretul modului în care a venit de fapt pe lume. Acum intenționează să-și găsească adevărata mamă și pleacă în China. Pentru a atinge acest obiectiv, ea decide să ceară ajutor unui prieten, care nu a refuzat. Împreună băieții au plecat într-o călătorie.
Personajul principal a adunat o companie veselă și excelentă, pe drum s-a distrat și s-a distrat și, de asemenea, s-a bucurat de libertatea lor. Acum părinții nu-și vor urmări fiecare mișcare. În curând se știe că domnișoarele se vor confrunta cu o mare problemă, deoarece există un traficant de droguri în cartier și, pentru a nu fi prins de poliție, frumusețea decide să-i numească pe acești pasageri prietenii ei.

HD Joy Ride (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar