A Family Affair (2023)
Trailer

A Family Affair (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Romantic, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Luke Bracey, Emma Roberts, Diane Keaton, Richard Gere, William H. Macy, Susan Sarandon, Dazmann Still, Mezi Atwood, Josh Jacobs, Joshua Jacobs
  • Regie: Michael Jacobs
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.08.2023, 20:45
96
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Un eveniment neobișnuit are loc într - unul dintre micile orașe confortabile-o întâlnire a părinților unui cuplu îndrăgostit. Particularitatea acestui eveniment este că părinții viitorilor nou-născuți nu s-au întâlnit niciodată. Copiii lor, Sofia și Ben, tocmai și-au anunțat logodna și au decis să organizeze o petrecere neobișnuită pentru a-și prezenta părinții unul altuia.
Sofia este o fată fermecătoare și creativă, care este întotdeauna deschisă noilor cunoștințe și aventuri. Locuiește într-un oraș mare, face artă și este plină de idei neașteptate. Ben este un tip calm și rezonabil, care privește întotdeauna viața cu optimism și îi pasă de cei pe care îi iubește. Locuiește în orașul foarte mic unde are loc acest eveniment unic.
Sofia ajunge într - un orășel cu părinții ei-mama amabilă și iubitoare Mary și omul de afaceri John, care uneori tinde să fie excesiv de persistent. Ben, la rândul său, întâlnește familia lui Sophie împreună cu părinții săi - un tată rezonabil și cuminte David și o mamă veselă și veselă Lisa.
Începutul petrecerii este ușor și relaxat, ambele familii sunt fericite să se întâlnească și să se cunoască. Cu toate acestea, odată cu apariția primelor întrebări despre nuntă și viitoarea cale comună a familiei, există unele neînțelegeri și dezacorduri. Mary și Lisa, în ciuda personajelor lor diferite, găsesc un limbaj comun și devin sprijin unul pentru celălalt. Cu toate acestea, John și David, considerându-și copiii ca adulți independenți, au opinii diferite asupra viitorului lor.
Cu cât Partidul progresează mai mult, cu atât devine mai clar că fiecare dintre părinți își dorește tot ce este mai bun pentru copiii lor și este gata să depună toate eforturile pentru a le asigura un viitor fericit. Curând Sofia și Ben își dau seama că familiile lor nu sunt atât de diferite și că pot depăși toate dificultățile și diferențele împreună. Ei înțeleg că cunoașterea părinților este doar primul pas către unirea a două familii într-o singură echipă mare și prietenoasă, gata să depășească împreună toate provocările vieții.

HD A Family Affair (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)