Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bariere Invizibile Episodul 10
HD

Bariere Invizibile Episodul 10 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Seriale
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
0 Voturi
14.01.2024, 16:29
100
0
Lumea afacerilor este destinată personalităților puternice, motiv pentru care bărbații se simt încrezători în ea. Reprezentanții sexului frumos sunt considerați creaturi blânde și fragile, dar femeile intenționează să demonstreze că și ele trebuie să fie luate în considerare atunci când fac afaceri. Doi reprezentanți ai unor familii celebre sunt proprietari de restaurante de elită. Fiecare stabiliment are propriul său cerc de fani, dar proprietarii vor să-l distrugă pe concurent prin toate mijloacele pentru a crește profiturile. Situația este complicată de faptul că tinerii aparțin genurilor diferite. Pasiunea va izbucni inevitabil între ei, ceea ce poate interfera cu stabilirea legăturilor de afaceri; în plus, femeia de afaceri intenționează să apere drepturile de a face afaceri, declarându-se cu voce tare întregii societăți.
Jem este încrezător că a făcut totul pentru a se asigura că afacerea lui prosperă. Lanțul de restaurante de elită aduce un venit stabil, patronul nu se teme de concurenți, până când fermecatoarea Leila apare pe drum. Fata este obișnuită să realizeze totul prin propria ei muncă; nu se teme de dificultăți și învinge cu curaj adversitatea fără a reacționa la mașinațiunile criticilor plini de rău. Nu este străină să apere drepturile sexului frumos în diverse domenii ale vieții, inclusiv în mediul de afaceri. Într-o zi și-a ales o cale dificilă, pe care intenționează să o urmeze până la capăt, dar când sentimentele se amestecă, nu mai poate fi sigură de nimic.

HD Bariere Invizibile Episodul 10 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar