Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Un vampir în familie (2023)
HD

Un vampir în familie (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
25.12.2023, 19:06
124
0
„A Vampire in the Family”, cea mai recentă ofertă din bufetul de filme străine Netflix, servește un cocktail ciudat de groază, umor și fler brazilian. Este povestea lui Fernandinho, un fotbalist răvășit, devenit comentator de podcast, a cărui viață se scufundă hilar când descoperă că cumnatul său, Gregorio, nu este doar leneș, ci și literalmente un suge de sânge.

Se pare că colții și certurile de familie nu se amestecă bine, iar Fernandinho se trezește prins între a-și proteja pe cei dragi și a opri planurile mai puțin subtile ale lui Gregorio de dominare a lumii vampirice.

Intriga se desfășoară ca un dansator de samba pe Red Bull, trecând de la slapstick de vampiri la momente surprinzător de tensionate de haos monstru. Îl vedem pe Fernandinho trecând prin haosul infuzat cu usturoi, luptându-se cu noul său rol de vânător accidental de vampiri și încercând să explicăm rătăcirile nocturne suspecte ale lui Gregorio soției sale mereu suspicioase. Introduceți un liliac care vorbește nebun pe nume Bleh (da, serios!), o intriga secundară care implică o gazdă de podcast rivală și o doză sănătoasă de referințe la cultura pop braziliană și aveți o rețetă pentru un film pe cât de dezordonat, pe atât de ciudat. fermecător.

În plus, „Meu cunhado é um vampiro” se laudă cu niște momente adevărate de râs în hohote. Comedia fizică este perfectă, cu stângăcia lui Fernandinho și teatralitatea exagerată a lui Gregorio creând suficiente râsete demne de încântați pentru a umple o bancă de sânge. Filmul beneficiază, de asemenea, de decorul său brazilian, injectând o energie vibrantă și un umor unic, care se simte revigorant în comparație cu obișnuitul tarif de vampiri de la Hollywood.

Totuși, acolo unde filmul strălucește în umor, se poticnește în poveste. Intriga pare neuniformă, unele glume aterizează direct, iar altele cad ca un liliac dezumflat. Subplotul cu dominația lumii, deși inițial intrigant, se stinge într-un punct culminant previzibil, care nu are mușcătură. În plus, personajele, deși ciudate și distractive, ar fi putut folosi ceva mai multă profunzime. Înțelegem teama și supărarea lui Fernandinho, dar motivațiile lui se simt uneori încurcate. Gregorio, în ciuda farmecului său extravagant, rămâne o ușurare mai comică decât un răufăcător încarnat.

În general, „Meu cunhado é um vampiro” este un film distractiv, deși defectuos. Este un film care știe exact ce este – o comedie prostească și prostească cu vampiri – și nu își cere scuze pentru asta. Dacă sunteți în căutarea unui râs vesel, cu o notă de înfricoșător și nu vă deranjează groaza servită cu o parte a dramei telenovelelor, atunci mușcăți din acest răsfăț brazilian. Nu vă așteptați la nimic care va redefini genul vampirilor.

Dacă ești un fan al comediilor inedite, cu o notă de supranatural, atunci merită cu siguranță să vezi „A Vampire in the Family”. Dar dacă ești un fan de groază care caută o poveste înfricoșătoare despre strigoi, s-ar putea să vrei să cauți în continuare. Nu uitați, uneori, cele mai plăcute filme sunt cele care își îmbrățișează defectele și oferă o abordare unică și revigorantă a genurilor familiare. Și cine știe, s-ar putea să te trezești fermecat de acest film ciudat brazilian, negi și tot.

HD A Vampire in the Family Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar