Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Tactici în dragoste (2022)
HD

Tactici în dragoste (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Love Tactics - Ask Taktikleri
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Romantic, Filme 2022, Filme turcesti, Comedie
  • Actori: Demet Ozdemir, Shyukry Ozyildiz, Atakan Euromelik, Dogukan Polat, Ozgur Ozan, Deniz Baydar, Hande Yilmaz, Ecem Atalay, Yasemin Yazici, G Euromrhan Elmalioglu
  • Regie: Emre Kabakushak
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
2 Voturi
20.07.2023, 10:59
148
0
Filmul turcesc "Tactics of Love" / Ask Taktikleri este o melodramă bună cu elemente de comedie și romantism. Sunt astfel de picturi care vă oferă posibilitatea de a vă relaxa și de a avea o seară minunată într-o stare bună.

Mulți oameni sunt siguri că o persoană își întâlnește adevărata iubire într-un moment în care nu se așteaptă deloc. Și se poate întâmpla în orice moment. Dar! Totuși, merită să distingem dragostea de îndrăgostire, deoarece aceste lucruri pot fi similare în anumite privințe, dar au și o diferență suficient de mare. Pentru a înțelege acest lucru, este recomandat să vizionați filmul online "Love Tactics" în vocea rusă. Aceasta este o comedie romantică ușoară, în centrul căreia se află doi egoiști care s-au proclamat iubiți Guru. Întâlnirea lor s-a întâmplat complet întâmplător, dar se îndrăgostesc unul de celălalt din prima secundă, crezând că aceasta este soarta.
Asly este o fată tânără, atrăgătoare, cu multe ambiții. Încă din copilărie, ea a fost obișnuită să fie independentă și, prin urmare, problemele care apar în viața ei sunt întotdeauna rezolvate de ea însăși, fără a se baza pe nimeni. Caracterul puternic și persistent al lui Asla o ajută să-și construiască o carieră de succes. Este designer de modă și agent de publicitate cu jumătate de normă. Și conduce și un blog pe Internet, unde le spune abonaților despre cea mai recentă modă și tot ce ține de acest domeniu.

Asly este o carieristă și, prin urmare, nu crede absolut că există dragoste adevărată în lume. La urma urmei, în viața ei este înconjurată doar de oameni invidioși care știu doar să falsifice un zâmbet. În ciuda acestui fapt, fata are o mulțime de fani care o deranjează constant cu Curtarea lor inutilă.

Întâlnirea cu Kerim, care preferă o relație scurtă fără continuare și angajament, schimbă radical viața personală a fetei. Tânărul este în mod clar încrezător că știe să manipuleze cu pricepere oamenii și este capabil să se îndrăgostească de oricine,chiar și cea mai inabordabilă persoană.

HD Love Tactics - Ask Taktikleri Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar