Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Orange Is the New Black (2013) Sezonul 1,2,3,4,5,6,7
HD

Serial Orange Is the New Black (2013) Sezonul 1,2,3,4,5,6,7 subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
09.03.2024, 12:47
60
0
Viața unei tinere americane, Piper Chapman din New York, a intrat de mult într-o direcție calmă, prosperă. Sexul plăcut cu logodnicul ei iubit, un duș de dimineață, un prânz frumos și alte plăceri de zi cu zi au devenit existența de zi cu zi obișnuită a unei femei. Totuși, toate acestea se prăbușesc peste noapte, când trecutul negativ al eroinei este descoperit pe neașteptate. Acum zece ani, Piper și-a ajutat fosta iubită în comerțul cu droguri. Acum această poveste criminală a ieșit la iveală, iar Chapman s-a trezit în spatele gratiilor timp de 15 luni lungi. Prăbușirea bruscă a bunăstării obișnuite ia o femeie prin surprindere. Ea este complet nepregătită pentru noile condiții de închisoare, un mediu nou și o existență dificilă într-o atmosferă de agresivitate, ostilitate și cruzime.

Eroina va trebui să treacă prin multe teste și, în același timp, să învețe să supraviețuiască într-un mediu închisoare și să depășească contradicțiile lumii închisorii. Toate imperfecțiunile sistemului penitenciar, conflictele interrasiale și nedreptățile au un impact extrem de negativ asupra stării psihice și psihologice a femeii albe și a celorlalți prizonieri. Dramele și tragediile umane vor deveni factori banali. În ciuda tuturor dificultăților, Piper Chapman nu își va pierde aspectul uman, va întâlni dragostea, respectul, bucuria, hobby-urile și va găsi sens în drumul ei ulterioară. Urmărește Orange Is the New Black sezonul 1-7 2013 la calitate bună, toate sezoanele, toate episoadele la rând în HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit. Vizualizarea în limba rusă și în limba originală cu subtitrare este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Serial Orange Is the New Black (2013) Sezonul 1,2,3,4,5,6,7 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Toate episoadele sunt disponibile în player; pentru a selecta sezonul și episodul dorit, în colțul din stânga sus, faceți clic pe cele trei bare. Pentru a selecta subtitrări în română în colțul din dreapta jos, dați clic pe CC și selectați limba dorită

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)