Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mama (2023)
HD

Mama (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Mother
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Gael Garcia Bernal, Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Paul Racey, Michael Carl Richards, Jesse Garcia, Yvonne Senat, Olivia Lucas, Lucy Paes
  • Regie: Nicky Caro
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.05.2023, 20:03
239
0
Ea este specialistul FBI în eliminarea personalităților criminale influente și corupte. E unul dintre cei mai buni asasini care lucrează pentru FBI. Ea a eliminat deja mulți criminali și același număr de dușmani în toată țara. Într-o zi află că este însărcinată, dar înțeleg amenințările la adresa vieții copilului ei, trebuie să-și dea fiica spre adopție. Mulți ani trec. Femeia nu mai lucrează pentru FBI, ci se ascunde de dușmanii ei, așa cum și-a asumat cu mulți ani în urmă. Cu toate acestea, nu a uitat de fiica ei, care a crescut suficient și o urmărește adesea. Curând, o tânără este răpită și fostul criminal decide să ia vechile modalități de a-și găsi și salva propria fiică.

HD The Mother Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar